Ombre Wenkbrauwen worden ook wel Powder Brows genoemd. Dit is een relatief nieuwe vorm van permanente make-up wenkbrauwen, ik help je graag om de  perfecte Ombre wenkbrauwen te creëren.

Wat zijn Ombre wenkbrauwen, oftewel Powder Brows?

Ombre is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

VOOR WIE IS OMBRE GESCHIKT?

Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen, maar vooral  de vette en de rijpere huid. Daarnaast is het ook geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

Tijdens de intake voor jouw Powder Brows bespreek ik eerst jouw wensen en verwachtingen. Daarna ga ik aan de slag met het tekenen van de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen en bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw gezicht en natuurlijke haarkleur past. Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd. De gehele behandeling en intake duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies, die je ook schriftelijk meekrijgt.

DUURZAAMHEID EN NAZORG POWDER BROWS/ OMBRE BROWS

Powder Brows zijn semi-permanent en blijven daardoor gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Na de behandeling maken we een nieuwe afspraak om binnen twee maanden terug te komen voor een nabehandeling voor powder brows. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en werken we het bij.

PRIJS € 310,- inclusief nabehandeling na zes weken

HENNA BROWS

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, zijn henna brows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Henna kan tot 10dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt, en blijft tot 6 weken op de haartjes.

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. De hennastruik wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt. Van de bloemen kan parfum worden gemaakt, terwijl de kleurstof wordt gewonnen uit de groene herfstbladeren.

Verschil met henna en ” Normaal” wenkbrauwverf 

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 a 4 weken zichtbaar. (in de winter iets langer als de zomer ivb uitbleking)

De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft kan tot 10 dagen op de huid blijven en is 6 weken op de haren zichtbaar. (afhankeljk van het huidtype en de juiste nazorg)

Advies na de Henna Brow behandeling:

Voor langer behoudt van de Henna Brow zijn er een aantal adviezen;

– Gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water;
– Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op;
– Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen;
– Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen.
– Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven
– Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

Prijs behandeling € 39.50