75 min € 65,-

–            Huidanalyse

–              Reiniging

–              Onzuiverheden verwijderen

–              Epileren

–              Verven wenkbrauwen met Henna Brows

–              Verven wimpers

–              Harsen bovenlip

–             Gezichtsmassage

–             Biolifiting

–              Aangepaste masker

–              Dag en nachtverzorging

Een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestreste huid en verjongend. Werkt ook vochtafdrijvend tegen wallen en donkere kringen. Het bijzondere van de Neoderma Bio lifting  is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. De werkzame stoffen zijn o.a. Blue Blood gel, collageen en Vitamine A en E.

Wat doet vitamine C voor de huid? Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op. Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte pelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

Van toepassing voor

  • Collageenaanmaak                                        – Rosacea
  • Versteviging van de huid                              – Hyperpigmentatie
  • Puistjes                                                             – Verdikte verhoorning

Wat zijn fruitzuren?

Onder de naam fruitzuren vallen zowel AHA als BHA. AHA staat voor Alpha Hydroxy Acid, dit zijn water- oplosbare zuren zoals glycolzuur, melkzuur en appelzuur. BHA staat voor Beta Hydroxy Aciden hieronder valt het vet-oplosbare zuur Salicylzuur. Hoe werkt een AHA fruitzuurpeeling? Een AHA fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie(lijm)tussen dode huidcellen in de hoornlaag. We noemen dit daarom een verwekende stof. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. De “nieuwere” huid wordt zichtbaar en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint. Een fruitzuurpeeling stimuleert de huid tevens om nieuw collageen aan te maken. Hoe werkt een BHA Salicylzuurpeeling? Salicylzuur is een vet-oplossende stof. Het lost overtollig talg op en daarmee ook talgverstoppingen in de poriën. Een salicylzuurpeeling wordt vaak ingezet bij een vette/combinatiehuid of lokaal op delen met veel comedonen (neus, voorhoofd). Het voordeel van salicylzuur is dat deze ook lokaal aangebracht kan worden om het reinigen te vergemakkelijken.