Gezichtsbehandelingen

Basis behandeling

Deze behandeling is gericht op de essentiële reiniging van je huid. Hiermee ontdoe je de huid van onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor je huid er weer fris uitziet.

Lees meer

Huidverbeterende behandeling

Deze behandeling heeft een laag percentage fruitzuren die een huidverjongend en huidverbeterend effect geven. De huid wordt voorzien van vitamines, antioxidanten en mineralen.

Lees meer

Luxe gezichts behandeling

Deze behandeling is een stevige boost voor de huid. Verheldert en herstelt de huidstructuur, pakt lichte pigmentatie aan, verzacht ouderdomsvlekjes en egaliseert de huid.

Lees meer

Biopeeling/ Chinese Kruidenpeeling

De Bio peeling is een intensieve peeling die de huid sterker maakt en een diep reinigend effect heeft. Het heeft een vernieuwende en verjongende werking. Het stimuleert de celdeling en verbetert de bloedcirculatie. De dode huidlagen worden verwijderd, waardoor er een geheel nieuwe huid ontstaat. De Bio Peeling is ook geschikt voor de donkere of gevoelige huid. Ook in de zomermaanden van toepassing.

Lees meer

Hyperpigmentatie/ Vitamine C behandeling

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op. Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte pelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

Lees meer

Biolift anti aging behandeling

Een revolutionaire behandeling. De Bio lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestreste huid, het helpt voor de fijne lijntjes en rimpel. Tevens werkt he ook vochtafdrijvend tegen wallen en donkere kringen. Het bijzondere van de Neoderma Bio lifting is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. De werkzame stoffen zijn o.a. Blue Blood gel, collageen en Vitamine A en E.

Lees meer

Zullen we een afspraak maken?

We horen graag wanneer je wilt komen

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht