Gezichtsbehandelingen

Lactic Acid peeling

Lactic Acid peeling Dit wordt gewonnen uit mais en suikerriet. Een Lactic Acid Peel is een zeer sterkte vochtbinder en geeft een prachtige GLOW. Met name van toepassing voor de vochtarme huid, anti-aging, lichte hyperpigmentatie, doffe/vale huid.

Lees meer

Salicylzuur peeling

Salicylzuur peeling Deze peeling wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom. een overmatige talgproductie. Met name van toepassing voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid, acne, jeugdpuistjes en onzuivere huid.

Lees meer

Glycolic Acid peeling

Glycolic Acid peeling Dit wordt gewonnen uit suikerriet. Het heeft van alle fruitzuren het laagste moleculaire gewicht (76 Dalton). Glycolzuur is erg effectief bij huidverkleuringen en hyperpigmentatie of zwangerschapsmasker

Lees meer

Biopeeling/ Chinese Kruidenpeeling

De Bio peeling is een intensieve peeling die de huid sterker maakt en een diep reinigend effect heeft. Het heeft een vernieuwende en verjongende werking. Het stimuleert de celdeling en verbetert de bloedcirculatie. De dode huidlagen worden verwijderd, waardoor er een geheel nieuwe huid ontstaat. De Bio Peeling is ook geschikt voor de donkere of gevoelige huid. Ook in de zomermaanden van toepassing.

Lees meer

Hyperpigmentatie/ Vitamine C behandeling

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op. Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte pelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

Lees meer

Biolift anti aging behandeling

Een revolutionaire behandeling. De Bio lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestreste huid, het helpt voor de fijne lijntjes en rimpel. Tevens werkt he ook vochtafdrijvend tegen wallen en donkere kringen. Het bijzondere van de Neoderma Bio lifting is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. De werkzame stoffen zijn o.a. Blue Blood gel, collageen en Vitamine A en E.

Lees meer

Zullen we een afspraak maken?

We horen graag wanneer je wilt komen

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht