Gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingen op basis van natuurlijke producten

Neoderma Quick/  Jeugdbehandeling  45 min € 43,60
Reinigen + scrub + onzuiverheden verwijderen + masker + dagverzorging+ thuisadvies

Meer informatie over de Neoderma Quick treatment

Neoderma Relax/ Dieptereinging    60 min € 53,95
Reinigen + dieptereiniging + epileren + masker + enzymatische peeling, die de dode huidcellen verwijdert en de huid zacht, schoon en stralend maakt + een heerlijke ontspannende gezichtsmassage+ thuisadvies

Meer informatie over de Neoderma Relax treatment

Neoderma Super Relax / luxe gezichtsbehandeling   75 min € 72.50
Reinigen + dieptereiniging + harsen bovenlip of kin + epileren + masker + enzymatische peeling + ampul, een product dat zeer hoog geconcentreerd is aan werkstoffen + een super relaxende gezichtsmassage

Meer informatie over de Neoderma Relax treatment

 

Bio-Peeling TreatmentBioPeeling/ Chinese kruidenpeeling gezichtsbehandeling 75 min €70,00

De Bio peeling is een intensieve peeling die de huid sterker maakt en een diep reinigend effect heeft. Het heeft een vernieuwende en verjongende werking. Het stimuleert de celdeling en verbetert de bloedcirculatie. De dode huidlagen worden verwijderd, waardoor er een geheel nieuwe huid ontstaat. De huid wordt mooier, strakker, gladder en gezonder. De Bio Peeling is ook geschikt voor de donkere of gevoelige huid. Ook in de zomermaanden van toepassing.

Meer informatie over de Bio Peeling

 

 

 

Bio-Lifting_9e580d1c97ac1a27b2361c4e9c7ccb9c

Biolifting  Rimpels/ huidverjonging gezichtsbehandeling 75 min   €69,50

Een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestreste huid en verjongend. Werkt ook vochtafdrijvend tegen wallen en donkere kringen. Het bijzondere van de Neoderma Bio lifting  is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. De werkzame stoffen zijn o.a. Blue Blood gel, collageen en Vitamine A en E.

Meer informatie over de Biolifting

 

 

acne

Rebalancing Acne gezichtsbehandeling  (onrustige huid, puistjes) 75 min € 69.50

Een unieke gezichtsbehandeling voor de vette, onrustige, onzuivere huid met puistjes en pukkels. Stabiliseert de talg productie en heeft een zuiverende, diep reinigende en matterende werking. Tevens wordt het vochtbalans van de vette huid herstelt. Het is gebaseerd op marine- en plantenextracten. Het bevat algen en  actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen, vitaminen en sporenelementen.

Meer informatie over het Rebalancing Treatment

 

 

neo white

Neo-White gezichtsbehandeling ( pigment- en ouderdomsvlekken ) 75 min € 69,50

Een speciale gezichtsbehandeling  om de huid lichter te maken en voor het behandelen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De Neo-White treatment is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit o.a. Algen, Vitamine C en plantenextracten van Waterkers, Duizendblad. Deze natuurlijke ingrediënten stimuleren de celvernieuwing, belemmeren tyrosinase enzymatische activiteit waardoor o.a. pigmentvlekken/ zwangerschapsvlekken en ouderdomsvlekken worden verminderd.

Meer informatie over het Neo-White treatment

 

 Apaline Soothing gezichtsbehandeling (roodheid, couperose) 75 min € 69,50

Apaline Soothing TreatmentEen bijzondere gezichtsbehandeling voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg en aandacht. De Neoderma Apaline kruidencocktail bestaat uit Muisdoorn, Kamille en Goudsbloem. De werkzame stoffen zorgen dat de productie van histamine (roodheid) verminderen en voor verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt. Deze behandeling kan tevens goed gecombineerd worden met andere gezichtsbehandelingen.

Meer informatie over Apaline Soothing Treatment

 

 

Hydration Peel Off Treatment

 Hydratatie Peel off gezichtsbehandeling (droge/ doffe huid/ rimpels)  75 min € 69,50

Een intensief hydraterende gezichtsbehandeling voor de vochtarme, droge huid en doffe huid. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. De huid herstelt haar zachtheid en glans. Toepasbaar als enkele behandeling of goed  te combineren met de Neoderma Bio Peeling. 

Meer informatie over Hydration Peel off Alginate

 

 

 

Revitalizing Eye TreatmentRevitalizing Oogbehandeling/ donkere kringen en wallen

30 min €32,90

De oogcontour is een kwetsbaar gebied dat speciale zorg nodig heeft. Omdat de huid rondom de ogen dun is, weinig talg en zweetklieren bevat, is deze gevoelig voor uitdroging. De Neoderma oogcocktail is een unieke behandeling, bestaat uit Korenbloem, Ginkgo Biloba en Ogentroost. Deze herstelt de vochtbalans en ontspant en ontlast de ogen van fijne lijntjes en rimpels. Tevens is deze gezichtsbehandeling geschikt voor vochtophopingen, donkere kringen. Het geeft een jongere en frissere blik.

Meer informatie over de Revitalizing oogbehandeling

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze aanbiedingen

 

 

Comments are closed.